Vuurshows

Zora shows biedt vuurshows voor verschillende evenementen. Denk aan festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, uitgaansgelegenheden, wandelroutes, introductieweek, campings, straattheaters, videoclips, opening van uw bedrijf en particuliere feestjes. Organiseert u iets speciaals? Als gewenst kunnen we onze shows volledig op uw evenement aanpassen. Kies hieronder de act die bij uw gelegenheid past.

Zora-shows-vuurshows-groepsshows-palm-met-staff burn-off

Energieke duo act

Onze duo act zit vol energie en power, en is een memorabele toevoeging voor uw bruiloft, particulier feest, openbaar evenement of andere gelegenheid. Dynamic inferno is een show is vol actie, spektakel en romantiek .

Solo choreo

Voor een solo choreo kunt u kiezen voor de act Blaze of uit losse choreos van hulahoop, poi, staff, waaiers of hula hoop. Klik hieronder om direct naar de gewenste act te gaan of scroll naar beneden.

Animatie

Animatie wordt gedaan wanneer het gewenst is als er op de muziek van het evenement gedanst wordt, als entree bij een evenement of voor lange tijd vermaak van 20-120 min voor bijvoorbeeld een wandelroute. Het aantal minuten dat we zonder pauze kunnen dansen met vuur is afhankelijk van het aantal artiesten die worden geboekt.

—-Duo act—-

Dynamic inferno

Dit is een dynamische en energieke act vol power. In deze show wordt dans met elementen van acrobatiek, gecombineerd met diverse vormen van flow arts namelijk meerdere vuurhoepels, waaiers, staff, poi en rope-dart.  Als gewenst kan deze show gecombineerd worden met pyrotechniek zoals lycopodium, vlammen uit een vlammenwerper en charcoal.

Duur: 15 min.
Artiesten: 2
Om de show zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen gaat er met een show altijd minimaal 1 ervaren assistent mee. De assistent is verantwoordelijk voor het tot stand brengen van een veilige show. Ze hebben ervaring met onze shows, helpen met het aansteken, doven van de tools en hebben een getraind oog voor onveilige situaties en grijpen in als dat nodig is.

Benodigdheden: Voor deze show hebben we een lege ruimte van minimaal 7x7x5 meter (lxbxh) nodig, vrij van brandbare materialen zoals synthetische doeken, ballonnen en slingers.

Prijzen: 
 
2 artiesten, 1 assistent 15 min. :  vanaf 950,- excl btw en reiskosten*

Onze show kunnen wij op uw evenement aanpassen, neem hiervoor contact met ons op.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?: Neem contact op, of boek deze show:

—-Solo act—-

Solo optreden waarbij verschillende elementen van flow arts worden vertoond. Wilt u een losse choreo act boeken met alleen vuur hula hoop, poi, waaiers of staff? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Blaze

Een krachtige, energieke en elegant solo optreden vol energie! Een combinatie van flow arts als hoop dance, poi, waaiers, double staff, en pyrotechniek zoals lycopodium met dans en elementen van acrobatiek worden vertoont zoals u en uw gasten dat nooit eerder gezien hebben. Deze show bestaat uit  verschillende acts welke ook los te boeken zijn. De solo optredens van Zora shows zullen het publiek doen verwonderen en boeiend houden tot het eind.

Duur: 3-15 min.
Artiest: 1
Om de show zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen gaat er met een show altijd minimaal 1 ervaren safety mee. De safety is verantwoordelijk voor het tot stand brengen van een veilige show. Ze hebben ervaring met vuur en shows en helpen met het aansteken en doven van de tools en hebben een getraind oog voor onveilige situaties en grijpen in als dat nodig is.

Benodigdheden: Voor deze show hebben we een lege ruimte van minimaal 5x5x3 meter (lxbxh) nodig, vrij van brandbare materialen zoals synthetische doeken, ballonnen en slingers.

Onze show kunnen wij op uw evenement aanpassen, neem hiervoor contact met ons op.

Prijzen:
Vanaf 350,- excl. btw (9%) en reiskosten. 

Extra: Aangepast kostuum, muziek, extra showelementen zoals charcoal of vlammenwerper : Neem contact op.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?: Neem  contact op, of boek deze show/act:

—- Vuur animatie—-

Vuur animatie is speciaal geschikt als entree bij een evenement, als improvisatie op de muziek van uw evenement, voor naast een wandelroute of wanneer een lange act van tussen de 20 en 120 minuten gewenst is.  

Hula hoop, waaiers, staff, poi, rope-dart

Onze freestyle acts met hula hoop, waaiers, staff, poi, vuurspuwen en vuureten geven langdurige entertainment voor uw gasten. Bijvoorbeeld als entree bij een evenement, improvisatie op de muziek van uw evenement, naast een wandelroute of wanneer lang vermaak van 20-120 minuten gewenst is. 

Speciaal geschikt voor: Voor uitgaansgelegenheden, entree, lang vermaak voor verschillend publiek zoals in wandelroutes.
Duur: 3-120 min.
Om de show zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen gaat er met een show 1 ervaren assistent mee. De assistent is verantwoordelijk voor het tot stand brengen van een veilige show. Ze hebben ervaring met onze shows, helpen met het aansteken en doven van de tools en hebben een getraind oog voor onveilige situaties en grijpen in als dat nodig is.

Benodigdheden: De oppervlakte die we nodig hebben bij deze show hangt af van het aantal geboekte artiesten en of het gewenst is dat ze wel of niet tegelijkertijd spelen. De ruimte die wij dan nodig hebben varieert van 5x5x3 tot 10x10x5 meter, vrij van brandbare materialen zoals synthetische doeken, ballonnen en slingers.

Prijsindicaties:
Vanaf 250,-* 

Extra: Extra artiest, Aangepast kostuum, muziek, extra showelementen zoals charcoal of vlammenwerper : Neem contact op.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?: Neem contact op, of boek deze show/act:

Vuurspuwer, vuureter

Onze vuurspuw en -eters laten een onvergetelijke indruk achter op uw gasten. Uitermate geschikt als aanvulling voor een spectaculaire  entree bij een evenement. Wij bieden de meest professionele vuurspuwers met jarenlange ervaring.

Veiligheid assistenten 
Om de show zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen gaat er met een show altijd minimaal 1 ervaren assistent mee. De assistent is verantwoordelijk voor het tot stand brengen van een veilige show. Ze hebben ervaring met onze shows, helpen met het aansteken en doven van de tools en hebben een getraind oog voor onveilige situaties en grijpen in als dat nodig is.

Benodigdheden: Voor deze show is een hoog plafond van minimaal 5 meter vereist, vrij van brandbare materialen zoals synthetische doeken, ballonnen en slingers.

Prijsindicaties: v.a. 250,- 

 

Geïnteresseerd of heeft u vragen?: Neem contact op, of boek deze act:

Zora-shows-vuurshows-solo-act-vuurspuwer-Floris

VOLG ONS

CONTACT

Tel: +31636187112
info@zorashows.nl