Selecteer een pagina

 

Over ons

Zora shows bestaat twee full time professionele artiesten en een assistent. Michelle en Inge zijn beide zeer gedreven artiesten en werken nauw samen om met licht, dans en flow arts  te werken aan een magisch en bijzonder spektakel! 

Inge Evers | Artiest

Inge Evers | Artiest

Inge is 8 jaar geleden met een enorme passie begonnen als performance artist. Haast elke dag was ze uren aan het oefenen. Ze heeft van haar passie haar beroep gemaakt en is inmiddels een doorgewinterde full time artiest en geeft internationaal shows. Haar specialisaties zijn dansen met hoepels en waaiers. Hiernaast regelt ze de organisatie van de show. Ze is oprichter van Zora shows.

Michelle Verhoeks (FlowMies) | Artiest

Michelle Verhoeks (FlowMies) | Artiest

In de zomer van 2015 ontdekte Michelle haar passie voor hoopdance. Al dansend vormt ze een eenheid met de hoepel en transformeert ze in een staat van extase. In 2017 heeft Michelle FlowMies opgericht en startte met het geven van hoepel lessen en LED en vuur performances met psychedelische (UV) bodypaint. In 2018 is ze gecertificeerd als Hoop Love Coach en volgde ze de Advanced Teacher Training van Emma Kenna/Hooping Mad in Turkije. Sindsdien is ze haar pad breder gaan bewandelen en geeft internationaal shows en workshops op hoopdance conventies zoals SWhoop (Bristol) en Alpine Hoop Retreat (Oostenrijk). Tijdens haar Hoop Journey heeft ze haar skills uitgebreid met de martial art Rope Dart, waarmee ze flitsende vuur shows geeft.

Allert Smit | Assistent

Allert Smit | Assistent

Allert smit regelt de opbouw van de show en is onze veiligheidsman. Hij zorgt ervoor dat alles veilig verloopt tijdens de show.

CONTACT

Tel: +31636187112
info@zorashows.nl