Vuurshows

Laat uw gasten verwonderen met een van onze vuurshows! Onze vuurshows geven een unieke, spectaculaire, en magische toevoeging voor uw evenement. Het zorgt ervoor dat uw evenement nog lang onthouden wordt! Organiseert u een festival, bruiloft, bedrijfsfeest, particulier feest, concert of iets anders en bent u geïnteresseerd in een van onze vuurshows ? Of maakt u een videoclip, bent u fotograaf en wilt u samenwerken voor een foto/videoshoot met vuur? Bekijk dan onze vuurshows of neem gelijk contact op.

 

Onze vuurshows

Onze vuurshows bestaan uit solo en groeps performances waarbij een combinatie van flow arts disciplines zoals hoop dance, poi, waaiers, staff, S-staff, dragon staff, vuureten en vuurspuwen worden vertoond. Deze disciplines worden gecombineerd met vuurkostuums, dans op muziek en elementen van acrobatiek en yoga. 

Lichtshows

Onze speciale holografische lichtshows met smart technology hulahoops bieden een futuristische en unieke toevoeging aan uw evenement, en zijn daarbij uiterst geschikt voor congressen, bedrijfsfeesten, maar ook bruiloften. Bent u geïnteresseerd in een van onze lichtshows? Of bent u een foto- of videograaf en wilt u samenwerken voor een foto- of videoshoot met licht? Bekijk dan onze lichtshows of neem gelijk contact op.

 

Onze lichtshows

Onze lichtshows bestaan uit solo en groeps performances waarbij een combinatie van flow arts disciplines zoals hoop dance, poi, waaiers en staffs worden vertoond. Deze disciplines worden gecombineerd met dans op muziek en elementen van acrobatiek en yoga. Wij gebruiken de best verkrijgbare speciale visuele smart technology LED hoepels die bij beweging verschillende afbeeldingen vertonen. De hoepels brengen optische illusies teweeg door het vertonen van combinaties van verschillende patronen.

 

Shows bij daglicht

Entertain uw gasten met een van onze shows voor overdag! Onze shows voor overdag zijn high skilled, vrolijk, mooi en zeer komisch. Geschikt voor jong en oud. Bent u geïnteresseerd in een van onze shows bij daglicht ? Of bent u een foto- of videograaf en wilt u samenwerkn voor een foto- of videoshoot met licht? Bekijk dan onze shows bij daglicht of neem contact met ons op.

 

Onze shows bij daglicht

Onze shows voor overdag bestaan uit solo en groeps performances met een combinatie van flow arts disciplines zoals hoop dance met gekleurde of reflectieve hoepels, poi, (sluier) waaiers, contact ball, buugeng, diabolo, jongleren en devil stick/ flower stick. Deze disciplines worden gecombineerd met dans op muziek en elementen van acrobatiek en yoga. 

VOLG ONS

CONTACT

Tel: +31636187112
info@zorashows.nl