Lichtshows

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze lichtshows geven een futuristische en magische uitstraling, heel geschikt als tussenact op een congres, op een bedrijfsfeest of voor op uw feest of bruiloft. Wij maken gebruik van smart technology hula hoops en poi, waarbij holografische afbeeldingen zichtbaar worden met beweging! Elke willekeurige afbeelding kan in de show verwerkt worden, dus ook uw logo! Kies hieronder het type show die het best bij uw evenement past.

Zora shows LED show sportgala Leiderdorp

Duo act

Onze duo act is speciaal geschikt voor bedrijfsfeestjes of evenementen met een futuristisch tintje. Wij maken gebruik van smart technology hula hoops en poi, waarbij afbeeldingen zichtbaar worden wanneer de hoepels bewegen. Ook uw persoonlijke logo kan vanuit de computer op de hoepels en poi’s geprogrammeerd worden!

Zora-shows-lichtshows-LED-solo-acts-hoepels

Solo choreo

 Onze solo artiesten zijn zeer ervaren en zullen uw gasten doen verwonderen. Onze solo act Aurora is een zeer visuele  elegante en krachtige act waarin smart technology licht hula hoops en poi’s, waaiers en programmeerbare double staffs  worden gecombineerd met dans en elementen van acrobatiek. Klik hieronder om direct naar de gewenste act te gaan of scroll naar beneden.

zora-shows-lichtshows-hoepel-michelle

Animatie

Animatie wordt wel gedaan wanneer het gewenst is als er op de muziek van het evenement gedanst wordt.
Ook is het zeer geschikt als entree bij een feest of voor langere tijd vermaak dan de lengte van een choreo.  

—DUO ACT—

Lumen

Lumen is een unieke visuele show waarbij flow arts wordt gecombineerd met dans en elementen van acrobatiek. In deze show maken we gebruik van smart technology hula hoops en poi’s, LED waaiers en programmeerbare licht staffs. In deze show worden 2 duo acts gecombineerd met solo acts tot een mooi geheel. De duo of solo acts zijn ook los te boeken.


Duur: 15 min.
Artiesten: 2
Benodigdheden: Voor deze show hebben we een minimale lege ruimte van 4x4x3 meter (lxbxh) nodig.

Onze show kunnen wij op uw evenement aanpassen, neem hiervoor contact met ons op.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?: Neem contact op.

—SOLO ACT—

Aurora

Een krachtige, energieke en elegant optreden vol met passie. Aurora is een solo show met 3 verschillende acts, bestaande uit de disciplines LED (licht) smart technology hoop dance & poi, LED waaiers en programmeerbare LED double staff. Deze disciplines worden gecombineerd met dans en elementen van acrobatiek en worden vertoont zoals u en uw gasten dat nooit eerder gezien hebben. De solo act Aurora van Zora shows zal het publiek doen verwonderen en boeiend houden tot het eind. De 3 acts zijn ook los te boeken, neem hiervoor contact op.  

Duur: 12 min.
Artiesten: 1.
Benodigdheden: Voor deze show hebben we een minimale lege ruimte van 3x3x4 meter (lxbxh) nodig.

Onze show kunnen wij op uw evenement aanpassen, neem hiervoor contact met ons op.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?: Neem contact op, of boek deze act/show:

—Animatie—

Animatie

Animatie acts kunnen perfect ingezet worden als entree bij uw evenement, als improvisatie op de muziek van uw evenement, voor act langs een wandelroute of als act voor een DJ. Wij bieden freestyle acts met LED hula hoop, waaiers, (S)-staff en poi.

 Speciaal geschikt voor: Ontvangst evenement, act langs (wandel)route of act voor DJ.
Duur: Neem contact op.

Benodigdheden: De hoeveelheid ruimte die wij nodig hebben voor deze act hangt af van het aantal geboekte artiesten. Ruimte die nodig is varieert van 3x3x3 – 10x10x5 meter (lxbxh) lege ruimte.

Onze show kunnen wij op uw evenement aanpassen, neem hiervoor contact met ons op.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?: Neem contact op.

VOLG ONS

CONTACT

Tel: +31636187112
info@zorashows.nl